Hlavní obsah
Článek

Dosud byl chodící reklamou na „přitučňovací“ kúru, lidé tloustli už jen při pohledu na jeho nejlepší jídla. V pořadu Ano, šéfe! nejdřív vždy dorazilo jeho panděro a až pak on sám. Teď jako by se ale stal zázrak. Kuchařský mistr Zdeněk Pohlreich (67) šel do sebe, sundal hafo kil a je z něj prošedivělý téměř hubený sympaťák!

Šéfa jsme potkali na otevření jeho nové restaurace poblíž stávající proslavené kavárny Imperial a také na křtu nové knížky Lehká kuchyně. A právě ta může za změnu jeho zevnějšku a až u něj lidé radikální změnu uvidí, asi mu ji budou rvát z rukou.

„Vymyslel jsem si stravovací plán, ten jsem zkonzultoval s výživářkou, a pustil jsem se do toho,“ řekl Super.cz některými diváky obdivovaný a jinými zatracovaný šéfkuchař.

„Běžné denní úkony, které mě otravovaly, jako zavazování bot, jsou teď jednodušší. Najednou o tom nemusím přemýšlet. Oblečení jsem měnit nemusel, na mně hadry vždycky visely, nosím to samé,“ prohlásil Pohlreich.

Změnilo se i natáčení Ano, šéfe!. „Snažím se v restauracích konzumovat menší množství,“ podotkl majitel nového bistra ve francouzském stylu. V něm novinářům, o kterých ví, že jsou zmlsaní, naservíroval raději tučnější pokrmy, a mnozí ho proklínali, že je chce zákeřně svými pochutinami vykrmit.

Na obrazovce se rozčiluje, jinak působí klidně. Ale ve skutečnosti je opravdu cholerik. Naposledy se rozčílil tak, až řval, pár desítek minut před rozhovorem.

„Nepovedla se nám úplně bramborová kaše. Všichni to přežili, jsou zvyklí. Vědí, že jim nadávám v jejich vlastním zájmu,“ dodal Zdeněk Pohlreich.

Reklama

Další články

Načítám