Hlavní obsah
Článek

Třetina čtenářů ji bude mít za pošahanou osobu, druhá za tu, která prozřela, zbytek nebude ničemu věřit, ale uzná, že cokoliv pomůže psychice při léčbě rakoviny, tak je naprosto správně. Řeč je o manželce kuchařského šéfa Zdeňka Pohlreicha (67). Ta měla agresivní nádor na pravém prsu, o které přišla. Během léčby si výrazně rozšířila duchovní obzory a všechno své poznání nyní předložila v knize Zprávy z nitra. A jsou tam vskutku zajímavé pasáže!

Tak například: když se naučila promlouvat se svým podvědomím, řeklo jí, že jejím původním jazykem není čeština, ale světlo, a že nebydlela na planetě, nýbrž kdesi ve vesmíru. I v otázce příbuzných se pořád odpovědi stáčely k vesmíru. Kdysi byla také muž, pak se její duši ale několikrát zalíbilo v ženském těle.

„V minulosti jsem se setkala i se svým současným manželem. Okolnosti ale bránily našemu vztahu. Jednou jsem byla příliš mladá, podruhé jiného vyznání a tak pořád dokola,“ tvrdí.

V knize, která je plná rad pro pacienty s rakovinou (včetně potravinových doplňků, které pomáhají), popisuje i první setkání s Pohlreichem.

„Poprvé jsem skutečnou lásku, tu která není ničím podmíněná a nic nežádá, pocítila až ke svému současnému muži. A bylo to před čtyřiadvaceti lety. Mně bylo devatenáct a Zdeňkovi třicet čtyři. Když se naše oči setkaly, mé srdce se skoro zastavilo. Tomu se říká láska na první pohled. Jenomže on byl ženatý a vesmír tenkrát ještě nechtěl, abychom byli spolu. Měli jsme se znovu potkat o osmnáct let později. A bez ohledu na dlouhý čas, který mezitím uplynul, to pro mě začalo stejně přesně tam, kde to tenkrát skončilo,“ vzpomíná.

A tvrdí, že přestože má vedle sebe nehorázně silnou osobnost, která ji podrobila nejedné životní zkoušce včetně potlačení svého ega, miluje ho čím dál víc. I když je prý Zdeněk velmi zásadový a tvrdý vůči sobě i ostatním, ve skutečnosti má citlivou, něžnou a velmi vnímavou duši.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám