Hlavní obsah
Článek

V novém seriálu na Primě dostala roli kuchařky. "Je to příjemná změna, že se obléknu do kuchařského mundúru a nehraju sexbombu nebo pornoherečku," svěřila nám na představení seriálu Ohnivé kuře Eva Čížkovská (58), kterou si všichni pamatují jako striptérku z Discopříběhu a ani její další role nebyly moc rozdílné.

Nepřipadá si v takové roli moc usedlá? "Vůbec ne. Moje postava má život takový černý a bílý a dohání to barevnými věcmi, které má na sobě," ukazovala nám trochu infantilní doplňky, které dostala přiděleny od kostymérek. "Ale role sexbomb mi úplně neskončily, v Divadle Palace pořád hrajeme komedii Do pyžam, kde jsem na jevišti milenkou," dodala.

Evu potěšilo, že si v rámci seriálové role doplnila své kuchařské znalosti. "Jsem na tom s vařením docela dobře. Když mám pro koho, tak vařím hodně, často a ráda. Spoustu věcí jsem se teď naučila v rámci příprav seriálu. Měli jsme kurzy, jeden den jsme dokonce vařili u Zdeňka Pohlreicha (66) v restauraci," vyprávěla.

"Zpracovávali jsme maso, naučili jsme se filetovat ryby. Správně krájet, jak držet nůž a správně stát, museli jsme vypadat profesionálně, aby nám to lidé uvěřili. Trénovala jsem i doma. Když jsme se učili vykosťovat kuře, tak jsem nakoupila kuřata domů, abych to nezapomněla. Pak jsem celý víkend dělala kuřecí, a to už se mě doma ptali, kdy bude konečně něco jiného," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám