Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (67) toho během svých spanilých jízd po českých hospodách a restauracích zažil opravdu mnoho. Pokaždé, když si myslí, že už nemůže být hůř, je však nepříjemně překvapen.

Tentokrát přijel v rámci svého pořadu Ano, šéfe! zachraňovat úroveň gastronomie do jednoho západočeského wellness areálu. A brzy se nestačil divit...

V rodinném podniku, kam se kdysi jezdili rekreovat zaměstnanci Tesly Karlín, mu totiž na stůl přinesli opravdové "chuťovky". Při pohledu na pokrmy plavající v oleji Pohlreich jen kroutil hlavou.

„Hlavně, abychom se z toho nepo*rali,“ začal svou degustaci šéfkuchař. „To je wellness. Přijedeš někam, kde je relax, a dostaneš opečený kousek masa s pěti kily buřtů,“ okomentoval jedno z připravených jídel Pohlreich.

Velmi nevábně vypadala i kančí směs. „Tohle je bazén nějakého oleje, nebo co to je, dušené kousky zvěřiny opečené s cibulí,“ ušklíbal se. Ale to ještě nevěděl, jaká specialitka na něj čeká na závěr.

Po ochutnávce pstruha s houbami se mu totiž udělalo nevolno a sousto vyplivl zpátky na talíř. „Když to zmáčkneš, tak z toho ch*ije olej,“ třásl se Pohlreich, který neměl daleko ke zvracení. Na znechucené reakce oblíbeného kuchaře se podívejte ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám