Hlavní obsah
Článek

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66) ve svém pořadu Ano, šéfe! neřeší jen problém nefungujících hospod a restaurací, ve kterých hostům nechutná, nebo se do nich bojí chodit. Někdy se totiž i drsný šéfkuchař musí změnit v šikovného psychologa.

Tentokrát bude mimo jiné řešit rodinné vztahy v kdysi nejznámějším motorestu na trase z Prahy do Německa. Majitelka Soňa před lety dostala motorest darem od svého despotického otce. Moc radosti jí ale dárek neudělal a vztahy s otcem skončily na bodě mrazu. S pomocí Zdeňka Pohlreicha se paní Soně podařilo motorest, který ztratil zákazníky poté, co se mu obloukem vyhnula nová dálnice, opravdu vylepšit.

Šéfkuchař se nakonec rozhodl otce do motorestu pozvat, aby viděl, jak je jeho dcera šikovná, což uvidíte v naší videoukázce. Dobrý úmysl se ale jindy drsnému, dnes však citlivému Pohlreichovi, moc nepovedl. Jakmile otec vstoupil do lokálu, jeho dcera se rozplakala. A to přesto, že ji šéfkuchař před otcem chválil. Setkání po čtyřech letech se ale změnilo v slzavé údolí.

Paní Soňa přesto našla odvahu, aby na svého otce promluvila. „Zkoušela jsem to mockrát a vždycky jsem pak byla špatná dcera, tak jsem to přestala zkoušet,“ snažila se zjevně už poněkolikáté zahájit hovor s otcem hospodská.

Ten však i za přítomnosti Pohlreicha spustil lavinu výčitek. „Neházejte na mě žádnou špínu, nezbylo mi nic než dluhy, se kterýma se peru dodneška, v životě jsem se nikoho neprosil, celý léta jsem se o vás staral a vy jste do mě všichni kopli,“ ječel v motorestu drsný otec, který nakonec z hospody odešel a nechal za sebou plačící dceru i překvapeného Pohlreicha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám