Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dostávala sedmnáct let nakládačku, často se její partneři neštítili uhodit ji pěstí, proto se sbalila a utekla na Šumavu dělat kuchařku. Bývalá optička oslnila kuchařského guru Zdeňka Pohlreicha (66) v pořadu Ano, šéfe! tak, až od ní chtěl adoptovat. Teď je ale její hvězdné vaření ohroženo nemocí!

Když Pohlreich do podniku, který dnes nese název Zlatý potok, přicházel, bál se, jaké hrůzy mu naservírují. Nakonec ale oblizoval všech deset a kulinářské umění culíkaté Jany odměnil tvrzením, že její knedlíky jsou nejlepší, které kdy jedl. Jediné jídlo, sépiové špagety, pomyslně shodil ze stolu, jinak ale vychvaloval vaření Jany do nebes.

Rok po natáčení se podnik vzmáhá, horší je to ale bohužel se samotnou kuchařkou, která konečně na Šumavě našla klid a zázemí. „Musím se omluvit, že mě nenajdete v kuchyni. Osud to zařídil jinak. Jsem po malé mozkové mrtvici, a navíc mám napůl ochrnutou pravou ruku,“ uvedla sympatická kuchařka s tím, že do podniku se sice vrátí, bude ale potřebovat velkou pomoc.

„Až se vrátím z nemocnice, chtěla bych mít u sebe tým, který by se chtěl ode mě něco naučit, jinak tu kuchyni nedám,“ bojí se žena, kvůli které získala kuchyně od Pohlreicha samolepku s dvěma ze tří možných hvězdiček.

Reklama

Další články

Načítám