Hlavní obsah
Článek

Na křtu knihy Grilování kuchaře Zdeňka Pohlreicha (66) zářila jeho manželka jako sluníčko. Nezúčastněný pozorovatel by určitě netipoval, že tahle sympatická žena statečně svádí boj s rakovinou prsu.

Na dobré náladě paní Zdeňky má velký vliv podpora její rodiny, vždyť její syn na křtu nové publikace nemohl chybět. Starší syn Honza se na akci dokonce rozhodl představit rodičům svou novou přítelkyni, se kterou měsíc randí. „Je moc milá. Ona se prý dobře učí, tak snad ho tím taky trochu nakazí,“ smála se Honzova máma Zdeňka.

Pohlreichův nevlastní syn chodí do osmé třídy a jeho láska do deváté. A právě ve škole se poznali. „Jsme spolu asi měsíc,“ říká Honza a za svoji Péťu se na křtu nijak nestyděl, hrdě ji tituloval jako svoji přítelkyni. Zdeňkovi k nové knížce společně pogratulovali. „Víc mi chutná od Zdeňka, ale zase jak kdy. Taky se mu občas něco nepovede, to je pravda. Ale většinou se

vrací až večer, takže častěji nechává vařit mamku,“ přiznává Honza.

Pohlreichovi dorazili také s nejmladším synem Martinem. Ten měl v knihkupectví největší zážitek z nového kamaráda Martina Dejdara, který se stal kmotrem kuchařovy nové knihy o grilování. Známý herec roztomilému chlapečkovi na požádání předváděl hlas Barta Simpsona a malý Martin nechtěl uvěřit, že tenhle pán animovaný seriál skutečně daboval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám