Hlavní obsah
Článek

Na křtu nejnovější kuchařky o grilování Zdeňka Pohlreicha (66) nemohla chybět jeho manželka Zdeňka. Manželka slavného šéfkuchaře se veřejnosti nestraní ani v době, kdy bojuje s rakovinou prsu. Na akci s nadšením oznámila světu, že v boji se zákeřnou chorobou začíná mít prý pomalu navrch. Přesto prý bude muset podstoupit operaci prsu, která je naplánovaná na 17. června.

Na křest manželovy nové knížky dorazila s brýlemi, za které by se nemusel stydět ani kouzelník Harry Potter. Zdeňka přiznává, že v průběhu chemoterapií a coby jejich důsledek se jí velmi zhoršil zrak. „Jsou skutečně dioptrické, nejsou na ozdobu. Strašně se mi zhoršil zrak. Prý to může být těmi chemoškami. Anebo už mám na to taky věk. Navíc teď hodně čtu, co jsem nemocná. Tahle Zdeňkova knížka má naštěstí hodně obrázků, tak to je v pohodě,“ vtipkovala Zdeňka, kterou ani v těch nejtěžších chvílích prý neopouští humor, a jedním dechem dodala: „Choroba je na dobré cestě, nádor zmizel. Teď mě trápí jenom ty oči. Pan doktor mi řekl, že to skutečně může být způsobeno chemoterapií, a potom se to zase zlepší a vrátí do původního stavu. Je to snad dočasné. Jsem tři týdny po poslední chemošce, takže očekávám zlepšení.“

Vzhledem k tomu, že už za měsíc bude muset Pohlreichová na operaci, tak s rodinou neplánuje na léto dovolenou u moře. „Teď jsme dovolenou moc neplánovali, protože jsme nevěděli, jak to celé bude. Mám mít 17. června operaci prsu a zatím nevím, co to bude obnášet. Ale říkali jsme si, že kluky vezmeme k moři v říjnu,“ usmívala se v knihkupectví Zdeňka.

Reklama

Další články

Načítám