Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka kuchaře Zdeňka Pohlreicha (67) si alespoň trochu může oddychnout. Dnes má poslední chemoterapii a vyhlídky jsou dobré. Čeká ji ještě operace, ale zase se usmívá na svět. Změnila jídelníček a zhubla už devět kilo.

"Není to následek nemoci, mám dietu, výživu, nový režim. Mám svoji poradkyni, která mi s tím pomohla. Je to mířené na nemoc a také na to, abych se po chemoškách cítila plná energie, aby tělo dostalo živiny," řekla Super.cz Zdeňka Pohlreichová.

"Totálně vynechávám cukry, žádné sacharidy, pečivo, přílohy. Jím hodně tuků, bílkovin a zeleniny. Nesmím moc ovoce. Baví mě to jako nový životní styl a myslím, že mi to vydrží do konce života," vysvětlila nový jídelníček na představení thajského menu ve známé pražské restauraci.

"Dnes jdeme oslavit, že je zítra poslední chemoterapie. Už mám i termín operace, je to naplánované ve třech etapách. Vše je na dobré cestě a věřím, že to dopadne dobře," dodala Pohlreichová a my jí držíme palce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám