Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byl to tak bezvadný nápad, že by snad dívali i ti, co jinak sledování televize neholdují. Jak Super.cz již informoval, na Primě, kde vaří Zdeněk Pohlreich (66), zcela vážně uvažovali nad tím, že by ho dali dohromady s Ladislavem Hruškou (46), který dal výpověď na Nově. Jenže snahy zatím vycházejí vniveč.

„Mohl by být jako učeň Pohlreicha, ten by ho peskoval a byla by to švanda,“ plánovali dramaturgové. A i když nám primácký kuchařský šéf řekl, že taková nabídka zatím nepřišla, dostaly se k našim uším informace, že nápad ve skutečnosti už měl striktně zavrhnout!

„On to bohužel má postavené tak, že má na Hrušku averzi. Tady se to už před ním bojí znovu zmiňovat, aby se nenaštval a neodešel úplně, ale prý už jim dal jasně najevo, že to nepřichází v úvahu. Mysleli si, že to vezme jako obchodník, jenže on tak bytostně nesnáší podobné hazardování s gastronomií, považuje tohle lidové vaření téměř za zločin a odmítá se s Hruškou proto jakkoli spojovat,“ tvrdí zvědi v televizi Prima.

Televize případně ještě může Hrušku využít jinak, pokud tedy nepřejde do úplně jiné televize, v níž ještě nepůsobil a která o něj také enormně stojí. „Zatím je vše v jednání, nic není rozhodnuto a podepsáno,“ říkají její zástupci. Jen jako z říše snů působí varianta, kterou navrhují diváci Novy nespokojení s nástupcem Hrušky Nyklasem, aby ho uprosila a vzala zpět.

Reklama

Další články

Načítám