Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zastihnout herce Romana Zacha (51) s celou rodinkou je velkou vzácností. Na společenské akce chodí tento nejvyšší herec českého šoubyznysu výjimečně s dětmi, spatřit po jeho boku manželku Andreu Královou (48) je ale téměř nemožné.

Kostýmní výtvarnice totiž společenským akcím příliš neholduje a nerada se fotí, v sobotu na přímý přenos StarDance, kam herec s celou rodinou vyrazil podpořit kolegy, ale přítomným fotografům neunikla. Kromě své ženy pak Roman po delší době ukázal i syna Prokopa a dceru Agátu.

Charismatický herec, známý například ze seriálů Ordinace v Růžové zahradě a Modrý kód, v minulém ročníku populární taneční soutěže na parketu zazářil po boku tanečnice Andrey Třeštíkové. Přes jeho nesporný talent a perfektní výkony byl nakonec poražen Janou Plodkovou (42), Ondřejem Bankem (38) a Zdeňkem Piškulou (25), a protančil se tak na čtvrté místo.

Reklama

Další články

Načítám