Hlavní obsah
Článek

Letošní sestava StarDance je opět složena ze slavných osobností jak z uměleckého, tak i sportovního prostředí, ale také různých věkových skupin. Nejmladší hvězdou se v deváté řadě stal Adam Mišík (26), připomeňte si, kdo ze soutěžících dosáhl stejného titulu v minulých ročnících.

Vůbec nejmladším se v historii soutěže stal v předešlé řadě čerstvě plnoletý herec Zdeněk Piškula (25), který si s krásnou tanečnicí Veronikou Lálovou (32) odnesl dokonce vítězství. Všechny starší soupeře porazila o rok dříve i sympatická herečka Marie Doležalová (37), která ovládla parket ve věku 28 let. Ostře sledovanou se nestala jenom díky vítězství, ale i vztahem se svým tanečním partnerem Markem Zelinkou.

Tolik štěstí už ale neměla v šestém ročníku Miss České republiky a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36), která s Janem Onderem vybojovala druhé místo. Když v roce 2013 zářila na parketě, bylo jí 25 let. Stříbrnou vítězkou se stala také Aneta Langerová (37), která v roce 2010 nahradila v náruči fešného tanečníka Michala Kurtiše herečku Taťjanu Medveckou, jež ze soutěže odstoupila. V té době bylo úspěšné zpěvačce a vítězce první řady SuperStar jen 24 let.

Ve věku šestadvaceti let zazářila na tanečním parketě hned v prvním ročníku zpěvačka Helena Zeťová (43), která však s tanečníkem Eduardem Zubákem vypadla hned po úvodním tanci. Stejný osud potkal i krásnou zpěvačku Ivu Frühlingovou (36). Ta si pro změnu s čtyřnásobným mistrem České republiky v latinskoamerických tancích Michalem Kostovčíkem zatančila ve 26 letech.

O pár let staršími, přesto nejmladšími hvězdami, se staly v páté řadě zpěvačka a herečka Barbora Poláková (40) ve věku 29 let, která s Václavem Masarykem vypadla přesně v polovině soutěže, nebo herečka Tatiana Vilhelmová (45), jíž bylo v druhém ročníku rovněž 29 let. S Petrem Čadkem, který se později stal životním partnerem Jitky Čvančarové, se stali poraženými finalisty.

Reklama

Další články

Načítám