Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se Zdeněk Piškula (25) pustí do nějakého nového projektu, tak neváhá skládat oběti. Ve filmu Zlatý podraz ve své filmové roli tančí, zpívá, ale i hraje basket. Důležitou scénu popisující zásadní zápas natáčel s bolavým kotníkem a velkým sebezapřením.

Pozornému divákovi filmu jistě neunikne, že ještě před filmovým zraněním Zdeněk v jednom záběru zakulhá a pak se teprve zraní, jak mu předepisuje scénář. Během tohoto záběru mladý herec trpěl velkou bolestí.

Stejné zranění herce trápilo i během jeho působení v taneční soutěži StarDance. Během natáčení nového filmu, který vstupuje do českých kin příští týden, se hercovo zranění nijak fatálně nezhoršilo. Během filmování byli totiž všichni herci pod dohledem zkušených ortopedů z nemocnice v pražském Motole.

Zdravotní komplikace už jsou naštěstí minulostí. „Kotník celkově zesílil, nemám teď větší problémy,“ tvrdí Zdeněk Piškula, který stále trénuje basket minimálně dvakrát týdně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám