Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes je Zdeněk Piškula (25) populární a o zájem fanynek rozhodně nemá nouzi, v době povinné školní docházky ale tolik oblíbený u svých vrstevníků nebyl. Herec dokonce přiznal, že se na základní škole setkal s drsnou šikanou.

Zatímco na konzervatoři exceloval, na základce si ho spolužáci podávali kvůli jeho vzhledu. „Máma mě chtěla mít jako ze škatulky. Takže jsem měl třeba bílé kalhoty a červenobílou kostkovanou košili a bílé polobotky. Už když jsem do té školy takhle vymóděnej šel, čekal jsem, jak mě asi spolužáci uvítají. Ještě ke všemu jsem byl malej hubenej blonďáček s patkou,“ rozpovídal se o svém smutném dětství Piškula v rozhovoru pro týdeník Téma.

Kvůli šikaně zažil opravdové trauma. Nedošlo přitom jenom na slovní narážky, ale i na fyzické násilí, přičemž na něm agresoři trénovali tehdy populární sport s prvky souboje. „Měli blbé kecy, nejen na mě, ale i na moje rodiče. Nějaká parta těch trolů začala sledovat wrestling. Takže jsem občas byl jejich pokusný králíček. Když končily prázdniny, pokaždé jsem doma brečel, že do školy už nechci. Nesnášel jsem to tam,“ svěřil se herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám