Hlavní obsah
Článek

Je idolem nejedné mladé dívky, bylo proto překvapením, když se Zdeněk Piškula (25) proměnil v charitativním kalendáři do podoby zpěvačky Miley Cyrus.

„Poprvé jsem se musel vžít do role ženy a svou ženskost jsem měl možnost ukázat pouze na snímku, což byl největší oříšek. Když točíte, můžete si pomoci slovy a gestikulací, ale když fotíte, nikdo váš hlas neslyší, ani nevidí pohyb vašeho boku. Takže jsem se snažil všechnu energii soustředit do výrazu a vnitřního pocitu,“ svěřil se mladý herec Zdeněk Piškula.

Herec se spolehl na schopnosti fotografa Petra Kurečky a jeho týmu a ochotně se svěřil do jejich rukou. „Já si myslím, že tahle podoba je její nejznámější, jako skoro nahatá sprostá holka. Rozhodli jsme se, že to uděláme,” říká Zdeněk.

Na křest kalendáře, jehož výtěžek z prodeje putuje na konto Nadace Archa Chantal herečky Chantal Poullain, dorazil herec v doprovodu své partnerky Simony Lewandowské, a tak nás zajímalo, jak mladá herečka reagovala, když viděla svého kluka v této podobě. „Myslím si, že neměla pochybnosti o mojí orientaci. Vlastně jsem se o tom s ní ještě nebavil,” říká Zdeněk Piškula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám