Hlavní obsah
Článek

Po účasti v dnes už kultovní pohádce Tři bratři Zdeněk Piškula (25) doufal, že si v podobném díle ještě někdy zahraje. Jeho sen se mu splnil a on se na První svátek vánoční objeví v nové pohádce Karla Janáka s názvem Nejlepší přítel. „Říkal jsem si, že další pohádka snad zase přijde, protože jsem asi takový ten typ pohádkového kluka,” říká nejmladší hvězda StarDance.

Dětský film je poselstvím o tom, že víra v přátelství a schopnost nezklamat sám sebe jsou silnější než úklady samotného pekla. Své malé inferno si zde prožil i hlavní představitel. „Natáčení bylo vážně náročné, nakonec vše dobře dopadlo. Je pravda, že samotné natáčení provázela spousta komplikací. Hodně nám to kazilo počasí. Měli jsme den, kdy se mělo točit léto a místo toho celý den lilo. Já se v celém filmu pohybuju jen bos a v otrhaném oblečení. Když nepršelo, tak jsem musel hrát scény, kde jsem politý kýblem vody,” říká Piškula, který to odnesl nemocí. „Měl jsem po tom angínu,” krčí rameny Piškula.

V hlavních rolích nové pohádky se kromě Piškuly objeví slovenská herečka Kristína Svarinská, kterou doplní Ondřej Sokol, Jiří Lábus, Hana Vagnerová a Marek Adamczyk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám