Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a zpěvačka Emma Smetana (36) pořádala svůj tradiční charitativní vánoční bazar, kam pozvala spoustu známých osobností, které prodejem svého oblečení přispěly na dobrou věc.

Akci, kterou Emma pořádá každoročně, si nenechali ujít ani zpěvák Tomáš Klus (37) s manželkou. Nejenže jsou Emminými dobrými přáteli, navíc se sami velmi rádi zapojují do podobných charitativních aktivit.

Z Tamary Klusové se letos v září stala už trojnásobná maminka. A na první pohled je vidět, že jí mateřství velmi prospívá. Klusova osudová láska zkrátka vůbec nevypadá jako ztrhaná mamina, která neví, kam dřív skočit. Manželé Klusovi s sebou vzali i nejmladší ratolest Jenovéfu - ta se narodila jen patnáct měsíců po narození svého bratříčka Alfréda.

Roztomilé dítko si pochoval i další účastník bazaru, herec Zdeněk Piškula (25). Klusovi mají doma ještě čtyřletou dceru Josefínu. Ač to Tamaře slušelo, tři potomci jí určitě dávají dost zabrat... Ale kdoví, sama pochází z velké rodiny, tak třeba si s Tomášem časem zadělají ještě na čtvrtého sviště.

Reklama

Další články

Načítám