Hlavní obsah
Článek

Ve finále StarDance budou jako lvi o prvenství bojovat i Zdeněk Piškula (25) s Veronikou Lálovou. "Shodli jsme se vnitřně, že už jsme vyhráli, když jsme se dostali do finále. Vyhrát celkově by bylo fajn, ale když nevyhrajeme, tak se z toho nezblázníme," řekl nám Zdeněk. "Ani jsme nepočítali s tím, že se tak daleko dostaneme," doplnila ho Veronika.

"Hrozně rychle to uteklo. Ještě před chvilkou jsem nosila krátké šaty a sandálky, a najednou jsou Vánoce," maličko si posteskla tanečnice. Se společným tancem ale skončit nemusejí. "Když přijde nabídka třeba na nějaké plesy, tak ji samozřejmě přijmeme. Také přemýšlím o tom, že s kamarádkou založím nějakou charitativní tančírnu. Zatím je to v plenkách, ale plánujeme to. Třeba nějaký večer ve stylu šedesátých let," prozradil mladý herec.

Pár má za sebou i jediný letošní skandál ve StarDance, když byla Veronika osočena, že ukradla taneční choreografie. Divácké hlasování to ale nepoznamenalo. "Zjistila jsem, že existují vážně zlí lidé. Naopak jsem získala velkou oporu rodiny a mých opravdových kamarádů. Samozřejmě vím, odkud to přišlo, ale nebudu toho člověka jmenovat. Nezaslouží si, aby byl slavný," řekla nám k tomu Veronika. "Já se tomu smál," krčil rameny Zdeněk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám