Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olga Šípková (47) a Marek Dědík (41) patřili k obrovským favoritům StarDance. Jejich taneční choreografie dostávaly vysoké známky od porotců, ale bohužel je nakonec zradily divácké hlasy a v soutěži nečekaně skončili.

Soudě podle ohlasů na sociálních sítích by však Olga s Markem měli jít jednoznačně dál. „Marku, úžasní jste byli!!! Je to pro mě šok a pořád doufám, že se z toho snu probudím. Ode mě SMS šly, škoda jen, že spousta vašich fanoušků mobil do ruky nevzala. Bohužel si zřejmě myslí, že to udělá někdo jiný a postup tak máte jistý. Neskutečná škoda a chyba,“ shrnul dojmy celé řady diváků jeden z fanoušků.

„Lidi jsou moc zlí, závistiví a hloupí, být nejlepší a vyčnívat z davu se v životě nevyplácí, byli jste báječní,“ zněl další z mnoha komentářů. Hlasy jsou však hlasy, a těch na rozdíl od konkurentů, kteří se báli vyřazení nejvíc, (nahnuté to měl kuchař Emanuele Ridi i Kristýna Leichtová) dostali paradoxně málo, byť je po jejich vyřazení každý překvapen.

Diváci si nejspíš řekli, že postup Šípkové s Dědíkem je naprosto jednoznačný a své hlasy poslali spíše outsiderovi. Loni tímto způsobem katapultovali až na senzační třetí místo tanečního neumětela Lukáše Pavláska (45). Předčasně naopak v minulosti vypadli například Taťána Kuchařová (36) či Leoš Mareš (47), kteří tančili opravdu výborně.

Někteří diváci si naopak myslí, že Šípková s Dědíkem vypadli právě proto, že byli až příliš dobří. „Už minulý rok jsme se přesvědčili, že pořadí z velké části neovlivňuje výkon, ale "sympatie". Olga Šípková každé kolo předvedla "profesorský výkon", možná že i to jí oproti ostatním paradoxně uškodilo. Spolu s Dědíkem měli sice super výkony, na druhou stranu jim možná právě uškodilo, že byli nalosováni dohromady - mistryně v aerobiku a nejlepší tanečník s nejoriginálnějšími choreografiemi,“ zamyslel se jeden z diváků nad vyřazením favorizovaného páru.

Jedno je tak jisté, ve StarDance si ani ten největší favorit nemůže být ničím jistý, a tak by v příštím kole klidně mohli skončit i porotou skvěle ohodnocení Roman Zach (51) nebo Zdeněk Piškula (25). Naopak outsider Emanuele Ridi by mohl ještě hodně překvapit. Už jen proto, že tančí s Lucií Hunčárovou, která loni dotáhla daleko již zmiňovaného Pavláska.

Proč si myslíte, že Olga Šípková a Marek Dědík dostali málo hlasů?
Byli moc dokonalí, diváci raději posílají hlasy outsiderům
12,1 %
Nebyli tak sympatičtí jako jiné dvojice
28 %
Všichni si mysleli, že mají postup v kapse, proto pro ně nehlasovali
59,9 %
Celkem hlasovalo 52682 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám