Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A je tu další výzva StarDance! Tentokrát se týká Zdeňka Piškuly (25), který se inspiroval u své taneční partnerky Veroniky Lálové. Co vymysleli? Podívejte se ve videu.

Zdeněk v něm nejdřív připomněl, co pravidelní čtenáři Super.cz i diváci StarDance už vědí - totiž že Veronika je mistryní na brazilskou sambu. Neboli slovy Zdeňka: „To je takový ten tanec s obřími péry a hodně velké kroucení zadkem,“ vysvětlil laikům.

Pokračování ale bylo zajímavější: „A my jsme se rozhodli dát výzvu, že pokud se dostaneme do šestého kola, tak já si nasadím ta obří péra, naučím se to vrtění zadkem a ideálně si to zatančím i s Danem Nekonečným,“ láká diváky k posílání hlasů Piškula, který je nejmladším účastníkem celé historie tanečního klání, a vypadá to, že i tím neodvážnějším.

A zatímco Piškula a Lálová si přejí zůstat alespoň do šestého kola, Miluše Bittnerová míří dál, do kola sedmého. Pokud se zadaří, i s partnerem Michalem změní barvu vlasů dle vůle diváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám