Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší účastník letošního ročníku StarDance Zdeněk Piškula (25) má starosti úměrné svému věku. Vedle tance se totiž nevěnuje ničemu jinému než učení. Má totiž v tomto školním roce maturovat. Na nic jiného prý čas nemá, hvězda pohádky Tři bratři nemá ani přítelkyni.

S tancem Zdeněk velké zkušenosti nemá, neprošel ani tanečními. "StarDance jsou pro mne taneční, ve škole jsme sice nějaké taneční hodiny měli, ale spíš lidové tance. Ani si nejsem jistý, jestli bych si vzpomněl na základy polky nebo valčíku," svěřil nám.

Z hodnocení poroty měl radost. "Vždycky to může být samozřejmě lepší, ale záležet stejně bude jenom na hlasech diváků. Ale když porota povzbudí, tak je to super a pro mne je to motivace makat ještě víc," dodal.

Kromě tance se momentálně nevěnuje ničemu jinému než škole. "Budu se hlavně pokoušet odmaturovat. Jsem ve čtvrťáku na konzervatoři, takže moje privilegia jsou StarDance a maturita. Nic dalšího bych ani fyzicky nedal, už tak mě bolí záda a mám někdy pocit, že umírám," prozradil.

"Nemám ani žádné děvče, jenom moji tanečnici, která je teď taková moje manželka," doplnil a když jsme nadhodili, že na parketu StarDance vzniklo docela dost vztahů, takže ani to by nemuselo být vyloučeno, jen pokrčil rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám