Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě neproběhl ani první televizní přenos osmé řady StarDance a už se jeden ze soutěžících potýká s nepříjemným zraněním. Zdeňka Piškulu (25) trápí nehybné zápěstí.

Historicky nejmladší účastník taneční show nechyběl na první prohlídce ateliéru na Barrandově a nebylo možné si nevšimnout, že má pravou ruku v ortéze. „Teď jsem byl zrovna na opichu zápěstí. Nemohl jsem s ním pohnout, nemám v něm žádnou sílu,” nechal se slyšet Zdeněk a jedním dechem dodal: „Je to ta nejhorší věc, kterou jsem zažil. Bolí to jako sv**ě.”

Mladý herec potvrdil, že za nehybné zápěstí může tanec. „Takové ty zvedačky se ruce nezamlouvaly, a tak zaprotestovala. Prý je to z přetížení," řekl. Ošetřující lékař mladému herci aplikoval do pravé ruky celkem deset injekcí, zvládne ale sobotní číslo? „Pan doktor říkal, že bych měl být do soboty v pořádku,” ujistil nás i diváky Zdeněk Piškula.

Reklama

Další články

Načítám