Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je historicky nejmladším účastníkem StarDance, a když v roce 2006 Česká televize vysílala vůbec první řadu taneční show, byl Zdeněk Piškula (25) ještě malý chlapec. Tehdy ho samozřejmě televizní soutěž nijak nezajímala, zato nyní je středobodem jeho myšlenek.

Zdeněk má jako jeden z mála letošních VIP tanečníků zkušenosti s tancem, prý ale nejsou vůbec výhodou. „V deseti letech jsem se snažil naučit break dance. Potom jsem se přihlásil do dramatického kroužku, kde jsem se věnoval muzikálu. Nyní studuji konzervatoř, kde máme základy lidových tanců, baletu a moderního tance. Ale na tréninku ke StarDance jsem zjistil, že ve škole jsem se učil jen kroky, ale tady musím používat celé tělo, což je šílené,” nechal se slyšet Zdeněk.

Sympatický blonďák, který se dostal do povědomí diváků díky seriálu Vyprávěj nebo hudební pohádce Tři bratři, hrál šest let fotbal. „Ale asi mi to je k ničemu. To je tak daleko, že je to úplně pryč,” mávl rukou během rozhovoru.

Tři týdny prázdnin strávil Piškula ve Spojených státech, ty následující pak už s taneční partnerkou Veronikou Lálovou na tanečním parketu. „Už jsme to dohnali a máme snad nahnáno. Teď mi ale začíná škola, kterou mám někdy i do šesti do večera, a tak někdy trénujeme i do devíti do večera,” říká Zdeněk, který tancem paradoxně relaxuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám