Hlavní obsah
Článek

Na dnešní tiskové konferenci České televize byla představena nadcházející osmá řada soutěže StarDance, a to od tvůrců přes porotu a moderátory až samozřejmě po desítku soutěžních párů. Při té příležitosti byly zveřejněny první fotky v tanečních kostýmech. Co na ně říkáte?

Během deseti večerů se utkají tyto páry: Olga Šípková a Marek Dědík (41), Kristýna Leichtová (38) a Václav Masaryk, Miluše Bittnerová (46) a Michal Necpál, Roman Zach (51) a Andrea Třeštiková, Zdeněk Piškula (25) a Veronika Lálová, Ondřej Bank a Kamila Tománková, Ladislav Vízek a Eva Krejčířová, Jana Plodková (42) a Michal Padevět, Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová a Anna K (59) a Marek Hrstka.

Česká televize divákům slibuje velkou podívanou. Těšit se samozřejmě mohou na standardní i latinskoamerické tance, novinkou bude večer věnovaný současnému tanci. Chybět tradičně nebude benefiční večer pro Centrum Paraple. Stejně tak moderátorské duo zůstává - Tereza Kostková a Marek Eben.

„V letošní StarDance bude i řada překvapení, která, doufám, diváky potěší. Setkáme se i s páry z minulých řad a soutěžící budou bojovat v tematických večerech,“ uvedl manažer vývoje Jan Potměšil. „Z čeho mám ale největší radost, je to, že všechny páry letošní řady trénují na maximum a jejich nasazení nasvědčuje tomu, že letošní soutěžní tance budou na jedné z nejvyšších úrovní, jaké jsme kdy ve StarDance měli,“ míní.

Taneční kvalitu předpovídá i hlavní choreograf, taneční poradce soutěžících a dvojnásobný vítěz StarDance z minulých let Jan Onder. „Letos si pevně stojím za profesionálními tanečníky, kteří jsou nejen velmi dobří, ale jsou také ambiciózní, zkušení, citliví a velmi pozitivně naladění,“ dodal.

Na který pár jste nejvíc zvědaví?
Anna K a Marek Hrstka
7,1 %
Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová
8,1 %
Jana Plodková a Michal Padevět
4,6 %
Kristýna Leichtová a Václav Masaryk
42,3 %
Ladislav Vízek a Eva Krejčířová
4,9 %
Ondřej Bank a Kamila Tománková
6,1 %
Olga Šípková a Marek Dědík
11,8 %
Roman Zach a Andrea Třeštiková
4,9 %
Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
5,2 %
Miluše Bittnerová a Michal Necpál
5 %
Celkem hlasovalo 58534 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám