Hlavní obsah
Článek

Poslední řada StarDance startuje už v říjnu a všichni soutěžící proto tráví veškerý svůj volný čas na tanečním parketu. Někteří z nich dokonce trénují třífázově, jako například kuchař Emanuel Ridi. Pečený vařený je na tréninku také nejmladší účastník soutěže Zdeněk Piškula (25), který vlastně ani nemá jinou volbu.

„Tréninky mám nakumulované jeden za druhým a tancujeme prakticky neustále,” svěřil se Super.cz sympatický herec známý ze seriálů Vyprávěj, Doktoři z Počátků, nebo pohádkového filmu Tři bratři. Osmnáctiletý mladík strávil část léta v USA, od září mu navíc začíná škola, a tak se snaží trénovat co nejvíc to jde.

A jaký tanec studentovi Pražské konzervatoře dělá největší problém? „Asi to bude tango. Asi největší problém mi totiž dělá držení těla.”

A který z tanců Zdeňka naopak baví nejvíc? „Tak to bude zase tango, já mám totiž rád výzvy,” smál se nejmladší účastník populární taneční soutěže. Piškula bude určitě pořádně trénovat i sambu a salsu. Jeho taneční partnerka Veronika Lálová je totiž specialistkou na tyto žhavé tance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám