Hlavní obsah
Článek

Toho, že při natáčení pořadu Prostřeno padla samozvanému zachránci Ivety Bartošové Zdeňku Macurovi (49) do oka další dobře známá blondýnka Regina Holásková, si musel všimnout snad každý jen trochu inteligentní televizní divák. A společný příběh zjevně pokračuje dál!

S excentrickou hvězdou VyVolených zůstal Zdeněk v čilém kontaktu i po natáčení. Před nedávnem se dokonce na své sociální síti pochlubil idylickou fotkou z romantické procházky u Brněnské přehrady, na níž pózoval nejen s Reginou, ale i jejím milovaným poníkem.

„Spřátelili jsme se a domluvili jsme se, že bychom spolu dělali na jednom projektu,“ uvedl tehdy pro Super.cz poněkud vyhýbavě Zdeněk.

Zdeněk s Reginou společně však trávili i sváteční Štědrý večer v Praze. A to dokonce u Zdeňkovy velmi dobré kamarádky Marie Pojkarové. „Přišli společně a povečeřeli s námi. Pak jsme všichni sledovali Tři oříšky pro Popelku. Zdeněk si dal rybu, Regina jen salát,“ uvedla k tomu stručně jejich hostitelka Pojkarová.

To, jestli tady klíčí ten nejněžnější cit, věrné kamarádství, nebo se ti dva chtějí, tak jako mnoho jiných v minulosti, jen zviditelnit, se ukáže nejspíš už velmi brzy.....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám