Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kdysi podlehl kouzlu Ivety Bartošové (†48), teď s ním stejně zamávala Regina z VyVolených. Zdeněk Macura (49) má slabost pro blondýnky, takže se ve speciálním Prostřenu možná zrodil nový páreček.

Láska dělá se Zdeňkem divy. Kvůli Ivetě byl ochoten podniknout bláznivý výlet po Itálii, Regina jej pro změnu přiměla ke změně stravovacích návyků. Její řeči o týrání zvířat padly na úrodnou půdu a po natáčení Prostřena získala alespoň jednu spřízněnou duši. Jiří Krampol, Pavel Novotný i Zdeněk Podhůrský zůstanou navzdory její agitaci masožravci.

Macura ve čtvrtek svým hostům připravil jednohubky s klobáskou a jako hlavní chod podával ošklivé masové sluníčko, ale v pátek už bude vystupovat jako vegetarián. Regina, již v minulosti živilo odhalování ňader, moc dobře ví, jak Zdeňka získat na svou stranu. Stačilo pár laškovných narážek a Macura dal před masem přednost tofu. Jeho ochrana se tak kromě týraných žen bude v budoucnu vztahovat i na zvířata.

Během posledního večera u Zdeňka Podhůrského se Regina od kolektivu odtrhne kvůli pozvanému věštci, s nímž nebude chtít sedět u jednoho stolu. Její nový obdivovatel tuto situaci využije ve svůj prospěch a začnou nesmělé námluvy. „Odchod za ní, s tím hořícím moučníkem, jak za ní hopsá, to uvidím ještě za padesát let,“ nestačil se divit Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám