Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kulinářské praktiky běžného lidu příští týden vystřídají pokrmy osobností, které se na televizní obrazovce rozhodně neobjeví poprvé. Poněkud nesourodá sestava celebrit má potenciál navázat na bizarní pořad Čápi s mákem, v němž před šesti lety excelovala Iveta Bartošová (†48).

Zpěvačka se bohužel už k plotně nepostaví, ale zato se natáčení zúčastní hned dva pánové, kteří se s ní v minulosti sblížili. Vařit pod dohledem kamer budou oba její Zdeňkové. Soutěžní menu připraví Podhůrský i Macura (49), který večeři pochopitelně zpestří osvětou o domácím násilí.

Hvězdné Prostřeno mělo být původně ještě větší rodeo, ale další osudový muž Bartošové účast na natáčení odmítnul. „Televize s nabídkou oslovila i Josefa Rychtáře (65), ale večeřet společně s jinými známými osobnostmi se mu nechtělo,“ prozradil nám zdroj z televizního zákulisí.

Sestavu doplní Regina Holásková z VyVolených, která menu připraví ve svém skromném příbytku bez tekoucí vody. Bývalá striptérka, která nyní používá příjmení Agia, se bude muset poprat s úkolem týdne, jímž bude specialita ze špekáčků. Bojovnice za práva zvířat a čistou planetu si s ním bude muset poradit po svém.

Diváky nechají do kuchyně nahlédnout i manželé Krampolovi, kteří si už VIP Prostřeno vyzkoušeli v roce 2011. A nebyla by to Hanka, kdyby na natáčení nedorazila s nějakým zraněním. Kvůli zlomenině nohy se musela pohybovat na vozíku, ale přesto využila možnost pochutnat si na cizích výtvorech, o něž se postaral i Pavel Novotný.

Kdo připraví v Prostřenu nejlepší menu?
Jiří Krampol (s pomocí manželky Hany)
15,5 %
Regina Agia (Holásková)
6,9 %
Pavel Novotný
8,2 %
Zdeněk Macura
4,1 %
Zdeněk Podhůrský
65,3 %
Celkem hlasovalo 17852 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám