Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na internetu se chlubila, jak bude spolupracovat s Vítem Olmerem, že natáčení s ním už má naprosto jisté, ale skutek utek! Vlaďka Šuleková, dáma, která se „proslavila“ po boku Zdeňka Macury (49), měla být hvězdou nové reality show Láska není brambora, v níž zhruba desítka žen měla hledat životního partnera. Jenže podle našich informací se projektu nakonec nezúčastní.

„Všude se chlubila, jak bude hrát v Olmerově filmu. Ani nevěděla, jakého castingu se zúčastnila, myslela, že půjde o hereckou roli. Přitom tam hledají osamělé ženy, které se během nějakého času budou chtít seznámit s novým partnerem. Šuleková se skutečně dostala do druhého kola, jenže pak zjistili, že vůbec neznala podmínky konkurzu a že je zadaná. Tím pádem už o ni nemají zájem,“ dozvěděli jsme se od spolehlivého zdroje.

„Je to dokument. Nebudou tam herecké role, nevím, proč o tu paní je vůbec takový zájem, jako by snad byla nějaká hvězda, Nyní je to ve stavu rozpracovanosti, v tuto chvíli proto nemohu nic říct,“ uvedl pro Super.cz režisér Vít Olmer.

Šuleková sama nebrala telefon, nemohla se proto vyjádřit. Už dříve však uvedla, že vůbec není slávychtivá, že chce ale napsat knížku o Macurovi, Martuccim, Rychtářovi a dalších figurkách kolem kauzy Ivety Bartošové. Také uvedla, že na konkurzy chodí odmala, že ji hraní vždy bavilo.

Reklama

Další články

Načítám