Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě dnes je Josefu Lauferovi 83 let. Zpěvák již tři roky leží v nemocnici ve vegetativním stavu. Po operaci srdce ho lékaři uvedli do umělého spánku, ze kterého se ho bohužel už nepodařilo dostat. Jeho stav je dlouho neměnný.

"Podle informací, které mám, bohužel žádná změna nenastala. Jak rád bych zase Pepu viděl s doutníkem v puse a s tou jeho neuvěřitelnou energií, kterou předával dál," řekl Super.cz kamarád Laufera Zdeněk Hrubý (52), který s ním napsal muzikál Ostrov pokladů, jenž se úspěšně hraje v Divadle Broadway.

Muzikál dopsali pouhé dva dny před hospitalizací Laufera. Ten měl být za pár dní z nemocnice zpět doma, k tomu už bohužel nedošlo. Hrubý je autorem námětu a hudby k muzikálu Ostrov pokladů, Laufer napsal scénář a písně otextoval. "Pořád věřím, že si jednou dám s Pepou opět panáka a uvidí náš muzikál, který se tak moc všem líbí," dodal Hrubý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám