Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle dvojici by čekal málokdo. Natálka Grossová (21) natočila duet s Jiřím Krampolem (85). Společně nazpívali titulní píseň k filmu Stáří není pro sraby, kde Krampol hraje jednu z hlavních rolí. Oba spolu i v reálném životě tráví hodně času.

"Mám Jirku strašně ráda. V životě mi hrozně moc chybí můj táta a Jirka mi ten mužský element v mém životě tak trochu nahrazuje. Nenahrazuje mi mého milovaného tatínka, to nejde, toho nenahradí nikdo, ale je to takový můj rádce s obrovským množstvím životních zkušeností. A je moc fajn," řekla Super.cz Grossová.

Z příběhu filmu a posledního roku života Krampola doslova mrazí. Pár dnů poté, co loni v létě dotočil scény, v nichž uložil s poslednímu odpočinku zesnulou filmovou manželku, mu v reálném životě zemřela jeho milovaná Hanka (†59). „Jako kdyby tehdy momentální Krampolův život řídil scénář filmu, úplně mě mrazilo,” řekl Super.cz režisér filmu Tomáš Magnusek.

Podívejte se na videoklip k singlu, který pro film napsal skladatel a zpěvák Zdeněk Hrubý (52). Použity do něj byly ty nejvíce emocionální záběry z filmu.

Reklama

Další články

Načítám