Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě nepropadl beznaději a plánuje, že jeho dva muzikály spatří světlo světa. V případě Robinsona Crusoe počítá skladatel a zpěvák Zdeněk Hrubý (52) dokonce už s jasným termínem. "Pokud jde o ten druhý, Ostrov pokladů, stále se modlím za to, aby se můj spoluautor Josef Laufer (84) probudil z umělého spánku a příští rok na podzim se mohl uvést," řekl Super.cz.

"Naplánovali jsme, že v únoru začneme Robinsona zase zkoušet. Pokud jde o premiéru, která měla být původně v listopadu, ve hře jsou dva termíny. Zatím je ve hře březen, ale já bych vzhledem k prognózám radši květen. To už totiž máme naplánované venkovní akce, jde o šňůru po hradech, zámcích a nádvořích, a to od května až do září," vysvětlil. "Souběžně s premiérou by mělo vyjít i cédéčko, máme připravený i filmový záznam a dva tři videoklipy," upřesnil.

Na jaře se měl původně odpremiérovat i rodinný muzikál Ostrov pokladů, na němž Hrubý spolupracoval s Josefem Lauferem, který už je devět měsíců udržován v umělém spánku. "Furt věřím, že Pepa se dostane do stavu, kdy bude v pořádku. Modlím se za něj. A ten muzikál by měl spatřit světlo světa na podzim roku 2021," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám