Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před více jak dvěma roky se herci v čele s Danielem Hůlkou (55) dozvěděli jen týden před premiérou, že muzikál Robinson Crusoe nebude. Producentka muzikálu Ema Krahulíková zkrachovala a zůstaly po ní miliónové dluhy.

Nyní, po více jak dvou letech, se muzikál konečně dočká své premiéry! V titulní roli se opět objeví Daniel Hůlka.

"Mám hroznou radost, že se Robinson dočká zinscenování. Hrozně se na to těším. Zdeněk Hrubý (52) napsal vynikající muziku," říká představitel Robinsona Daniel Hůlka.

Za scénářem a libretem stojí Ivan Hubač, autorem hudby je Zdeněk Hrubý a textů Jan Krůta. K režii přizval producent Jiří Dušek herce a režiséra Václava Knopa.

Pro Zdeňka Hrubého je Robinson Crusoe autorskou muzikálovou prvotinou. "Na hudbě jsem pracoval šest let a jsem velmi šťastný, že se muzikál dočká své premiéry. Velmi si vážím toho, že Robinsona ztvární Daniel Hůlka, kterému jsem to od začátku v podstatě psal na tělo," dodal Hrubý.

Konkurzy na muzikál Robinson Crusoe budou probíhat 19. a 20. června v pražském Divadle Na Maninách. Premiéra se uskuteční v tomto divadle 12. listopadu 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám