Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již 35 dní leží zpěvák Josef Laufer v umělém spánku. Do toho upadl při banální operaci srdce, kterou podstoupil v Nemocnici na Homolce. Jeho dceři Ester však řekli, že vyhlídky jsou nadějné a klinické testy má v pořádku.

V září měl mít v pražském divadle Broadway premiéru dětský muzikál Ostrov pokladů, ke kterému napsal scénář a texty písní. Autorem hudby a námětu je skladatel a zpěvák Zdeněk Hrubý (52). Nyní už je jasné, že muzikál se v září své premiéry nedočká.

"I kdyby nám premiéru neposunul koronavirus, tak bychom ji přeložili na pozdější termín kvůli Pepíkovi. Věřím totiž pevně, že se probudí. On se tak z celého muzikálu těšil, měl z něho obrovskou radost, že tohle bychom mu nemohli udělat," prozradil producent Oldřich Lichtenberg.

"Je jasné, že zdraví Pepíka je teď na prvním místě. Strašně mu držím palce a věřím, že bude v pořádku. Je to sporťák, musí to dát," řekl Super.cz spoluautor muzikálu Zdeněk Hrubý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám