Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak ten si umí vybrat. Hvězda 90. let Zdeněk Hrubý (52) obnovil svůj úspěšný projekt Style, a aby se měli pánové na co koukat, přibral do něj o generaci mladší tanečnice. S nimi také pořídil nové snímky, takže můžete vidět, že holky jsou opravdu sexy a mají dokonalá tělíčka.

"Pro to, abych Style obnovil, jsem se rozhodl po koncertě s East 17, když se začali ozývat pořadatelé. Tam jsem tedy ještě vystupoval sám, ale k taneční hudbě tanečnice patří. Tyhle kočičky jsem sehnal přes známé a pravda je, že když byl Style v největší slávě, ještě nebyly na světě," smál se Zdeněk.

"Jsme tanečnice, takže dokážeme tančit na všechno," smály se brunetka s blondýnkou, kterým to v modelech, jež jim na vystoupení navrhla návrhářka Zuzana Lešák Černá, opravdu sekne. V červnu začíná nový Style vystupovat a Zdeněk nás ujistil, podle svého nejznámějšího hitu, že Krásný léto určitě přijde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám