Hlavní obsah
Článek

Začátkem týdne zažili autoři muzikálu Robinson ledovou sprchu, spíš skotský střik, když se dozvěděli, že kvůli dluhům producentky Emy Krahulíkové neproběhne premiéra jejich díla, která měla být již na Velký pátek. Skladatel muzikálu Zdeněk Hrubý (52) ale nevěší hlavu.

"Snažím se to rozdýchat, i když s výkyvy. Nicméně dobrá zpráva je ta, že se mi během posledních dnů ozvali tři velcí investoři, kteří tomu chtějí pomoct. Teď bude nejtěžší najít prostor, divadlo, kde by se mohlo hrát. Divadla totiž mají i na rok dopředu sezónu vyprodanou a zarezervovanou. Takže s penězi asi problém nebude, ale budeme hledat prostory," řekl nám Zdeněk.

"Věřím, že Robinson v nejbližší době bude uveden, ale s jinou produkcí. Dobré je to, že se nevzdávají ani herci, které tímto zdravím a děkuji jim. Mohli by se naštvat a chtít z díla odejít. Ale slíbili mi, že až se tahle situace vyřeší, nastoupí v původní sestavě," svěřil s tím, že podporu mu vyjádřili Daniel Hůlka (55), Kateřina Brožová (56) i další účinkující.

Hrubý ale ani teď nesedí doma s hlavou v dlaních nebo rukama v klíně. Dále pracuje na svých dalších projektech. Skládá i písně pro kolegy. Naposledy jsme mohli slyšet duet, který napsal pro Ines ben Ahmed a Michaelu Noskovou, který zazněl s jeho klavírním doprovodem na Míšině narozeninovém koncertě v GoJa Music Hall. Ostatně i Míša měla v Robinsonovi zpívat.

Reklama

Další články

Načítám