Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeňka Hrubého (52) znali fanoušci a zejména fanynky díky jeho projektu Style, s nímž vyprodával v devadesátkách haly, mj. i jako předskokan legendárního DJ Boba. Tu dobu si nedávno připomněl, když spolu se stejně slavnou formací East 17 vystupovali v pražské Tipsport aréně. Život jde ale dál a Zdeněk se momentálně věnuje muzikálu. Jeden i složil a má krátce před premiérou.

"Můj muzikál Robinson momentálně zkoušíme denně, už jsem z toho trochu unavený, ale je to příjemná práce, protože se mi tím splnil sen. Ten muzikál připravuji šest let a konečně to vypadá, že se opravdu bude realizovat," těší se muzikant, jehož Robinson bude mít premiéru na konci března v divadle Hybernia.

Mezi tím ovšem také v dalším muzikálu účinkuje, zpívá v Dětech ráje s hity Michala Davida (63). "Je to docela náročné všechno skloubit. Kromě toho, že hrajeme v Brně, jsme jeli turné po halách. Ale nabíjí mě to, protože je to úspěšné, zase torchu jiný žánr. Je super mezi tím takhle kličkovat. Co si víc může zpěvák a muzikant přát," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám