Hlavní obsah
Článek

V červnu řekla své Ano po dvouleté známosti partnerovi Vítku Půtovi a už čekají miminko. Zpěvačka Petra Peterová (37) a hvězda muzikálu Děti ráje Super.cz prozradila, že je ve třetím měsíci těhotenství.

A už je to na ní vidět. "Šlo to u mě rychle, bylo to vidět velmi brzy. Bříško pěkně roste," řekla Super.cz Petra.

Miminko bylo plánované, ale s partnerem netušili, že to přijde tak brzy. Zpěvačka otěhotněla už necelý měsíc po svatbě. Zjistila to kuriózně. "V autě mi nedělá problém si číst a najednou se mi udělalo hrozně blbě. Jela jsem s Abba Stars na kšeft a cestou jsme museli několikrát stavět. A brzy bylo jasné proč," řekla s úsměvem Super.cz Petra.

V práci rozhodně nezahálí. V pátek vystoupila se svým kolegou Zdeňkem Hrubým (52), se kterým zpívá v projektu Style, na koncertě s legendárními East 17 a brzy už ji čekají představení Dětí ráje.

"V listopadu máme turné po halách v Třinci, Táboře a Ústí a celý prosinec jsme zase na naší domovské scéně v Bobycentru Brno. Příští rok se uvidí, jak to budu zvládat. Na jaře bych ale ještě ráda hrála a věřím, že po porodu budu zase brzy zpět," dodala Peterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám