Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) už podruhé v srpnu vyrazila na slunnou Krétu. Nadšená byla z oblasti Bali natolik, že se tam bude vracet i nadále. "Od září hraju v divadle, v Hybernii začíná opět Sibyla, Přízrak Londýna a další projekty, tak je náročnější najít volný čas. Ale po lehkých úpravách a dohodě se svými alternantkami to vypadá, že bych v polovině září mohla na Krétu zase odletět na čtyři dny," řekla Super.cz Nosková.

Poslední dovolenou na Krétě trávila s dcerou a také s přáteli. Hodně se věnovala pohybu. "Vstávala jsem v sedm ráno, spící dceru v náruči jsem odnesla na pokoj k hodnému strejdovi Zdeňkovi Hrubému (52) na hlídání a s kamarádkou jsme si daly běžeckou hodinku. I během dne jsem hodně posilovala, abych si v pohodě mohla užívat řeckou kuchyni a producentka Ema Krahulíková mi nemusela přešívat v divadle kostýmy, " prozradila s úsměvem Nosková.

Dovolená s dcerou prý byla vyčerpávající. "Kdo zná Elišku, ví, že zvládne asi třicet otázek za minutu po celý den. Navíc je hodně hyperaktivní. Ale užila jsem si to. Eliška si přála hlavně výlet do aquaparku a vodního hracího hradu, je to vodní živel, takže celkově dostat ji z moře je celkem oříšek. Hlavní je, že byla šťastná," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám