Hlavní obsah
Článek

Lukáš Vaculík (61) se bolestivě zranil. Populární herec se na nedělním představení muzikálu Děti ráje v brněnském Bobycentru, kterému přihlížela mimo jiné Petra Kvitová se svým přítelem, pořezal. Během jedné ze scén, kdy vytahuje nůž z kapsy, aby opravil lampu, si vážně pořezal přímo na jevišti ruku.

V zákulisí pak okamžitě zasáhli jeho kolegové, zejména Bořek Slezáček (56), který zastavil krvácení a ránu Vaculíkovi převázal. Rozhodně svého milého kolegu sám během představení nenapadl, Lukáš si zranění přivodil sám. "Kupodivu to nebyl ani Dejdar," řekl se svým klasickým smyslem pro humor Bořek Slezáček a narážel tak na kolegu, který před dvěma týdny nešťastnou náhodou uhodil mikrofonem během zkoušky Zdeňka Hrubého (52), jenž skončil s natrženým rtem a s otokem pak hrál i premiéru.

"Když Luki přiběhl do šatny, měl od krve i boty. Strašně mu to krvácelo. Musel ale zpátky na jeviště, tak nebyl čas volat zdravotníka. Já mám v první půlce volno a jsem vášnivý zdravotník amatér, takže jsem se ujal záchrany jeho života," prozradil s trochou nadsázky Slezáček.

Lukáš Vaculík potvrdil známou věc - že herce z jeviště dostanete jedině mrtvého. I s hlubokou řeznou ránou představení dohrál s obvázanou rukou od kolegy Slezáčka.

Reklama

Další články

Načítám