Hlavní obsah
Článek

Den před premiérou ho kolega Martin Dejdar (59) tak nešikovně praštil mikrofonem, že slavnostní představení muzikálu Děti ráje v brněnském Bobycentru Zdeněk Hrubý (52) odehrál tak trochu s hendikepem. Navíc to bylo v jeho 44 letech poprvé, co si v muzikálu vůbec zahrál. Ale zvládl to na výbornou.

"To zranění bylo samozřejmě nepříjemné. Martin Dejdar se tak rozmáchl, že mi napálil mikrofonem i se stojanem přímo do obličeje. Zuby naštěstí přežily, ale ret nevydržel. Ani se to nemuselo šít, i když to tak vypadá. Nejsou to stehy, ale mřížka od mikrofonu, která se mi obtiskla," vysvětlil Super.cz.

"Sagvan Tofi (59), se kterým jsem hrál premiéru, hraje trochu jinak a tak blízko ke mně nejde, takže jsem v pohodě. Já jsem byl ze začátku v podstatě na vyhazov, ale zabejčil jsem se a řekl si, že to musím dát. Dva a půl měsíce jsem dřel několik hodin denně. Zhubl jsem z toho pět kilo. A jsem rád, že se to tady lidem líbilo," svěřil.

Se zraněním, byť malým, se mu ovšem zpívalo hůř. "Mám to totiž oteklé i uvnitř a musím se pořád olizovat, protože mi to, když zpívám, plácá do zubů," prozradil.

Reklama

Další články

Načítám