Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Zdeněk Hrubý (52), kterého v 90. letech proslavily hity jako Krásný léto přijde nebo Nejsem žádnej anděl a který je i úspěšným skladatelem, se 'na stará kolena' rozhodl rozšířit pole své umělecké působnosti.

I když v srpnu oslavil už 44. narozeniny, naskočil jako debutant do muzikálu Děti ráje, který se bude po úspěšných pražských reprízách uvádět nově v Brně. "Ze začátku to pro mne byla totální katastrofa, pokud jde o herectví. Tím děkuji za důvěru a trpělivost režisérovi Radku Balašovi. Ale za ty dva měsíce zkoušení už jsem to docela vydřel," míní Zdeněk.

"Začátek zkoušek pro mne byl šok, když byl se mnou na pódiu třeba Lukáš Vaculík (61) nebo Martin Dejdar (59), byl jsem docela rozklepaný," přiznal. "Ale dám to. Už jsem oslavil dvě čtyřky, tak je to jedna z nádherných posledních šancí do mého hudebního a hereckého života," dodal. "Původně jsem si totiž myslel, že tam bude víc zpívání než hraní, ale vyšlo to naopak. Sedmdesát procent je herectví," řekl o své postavě Čusbuse.

O co víc ho potrápilo herectví, o to větší radost mu udělalo obsazení. V muzikálu se totiž vyskytuje opravdu velká spousta krásných dívek. "Trochu mne znáte, tak nebudu lhát, že jsem se tam  nepoohlédnul. Jen tak hypoteticky bych si určitě vybral, ale nemůžu dělat nic, jsem zadaný. Ale bylo by to velké pokušení," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám