Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) už nebude hlavní hvězdou jednoho z nejúspěšnějších českých muzikálů Děti ráje. Sagvan Tofi (59) si za ni našel náhradu. A nutno dodat, že pořádně sexy. Hlavní roli Evy si místo Noskové zahrají dvě nové blondýnky a velké kočky - Michaela Horká a Petra Peterová (37).

Obě zpěvačky už toho mají hodně za sebou. Míša Horká se alternovala s Yvettou Blanarovičovou (60) a Kateřinou Brožovou (56) v hlavní roli v muzikálu Mata Hari, hrála v muzikálu Janka Ledeckého Galileo Galilei nebo v muzikálu Dana Landy Tajemství. Zářila v jedné z hlavních rolí v seriálu Ošklivka Katka, zahrála si také v seriálu Rodinná pouta.

Petra Peterová zase zpívala v Bídnících a Noci na Karlštejně, zpívá ve skupině Abba Stars a se Zdeňkem Hrubým (52) připravuje nový projekt Gloria. Na stránky bulvárních médií se Petra dostala také díky intimnímu vztahu se zesnulým zpěvákem Petrem Mukem (†45), kterému dělala vokalistku.

Nyní jsou obě blonďaté krásky zadané. Petra má čerstvý vztah s přítelem Danem, Míša Horká má přítele už pět let, chodí s hercem Tomášem Novotným.

Jak si v roli dospělé Evy poradí, se ukáže už 11. září na premiéře Dětí ráje v brněnském Bobycentru. O tom, která ze zpěvaček se objeví na slavnostní premiéře, zatím není rozhodnuto.

Reklama

Další články

Načítám