Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a skladatel Zdeněk (52)Hr (52)ubý, kterého proslavily hity Krásný léto přijde anebo Nejsem žádnej anděl, před lety vystupoval se zpěvačkou Petrou Sixtovou v duu Gloria. Jejich cesty se ale rozešly a Zdeňkovi se dlouho nechtělo do týmu opět nějakou dívku přibrat. Teď se ale našla další krásná blondýnka se skvělým hlasem a svůj názor změnil.

"Projekt byl u ledu, ale teď jsem našel kvalitní a navíc hezkou zpěvačku, tak jsem se jej rozhodl oživit," svěřil. Je tedy důležitější, aby byla zpěvačka hezká než to, aby uměla dobře zpívat? "Pravda je, že v dnešní době je v populární hudbě zjev nejdůležitější. Ale Petra Peterová (37) nejen dobře vypadá, ale i zpívá," vysvětlil Zdeněk.

"V září vyjde nový singl a doufám, že se nám podaří prorazit. Připravujeme i klip," dodal s tím, že autorem hudby je u většiny připravovaných písní on a Petra píše texty, takže je opravdu plnohodnotnou členkou týmu, nejen jeho okrasou.

Protože jsme byli u focení propagačních fotografií nového dua, a ty byly dost sexy, zajímalo nás, zda bude takhle vypadat i pódiová image. "Pokud bude teplo, mohla by Petra vystupovat takhle spoře," smál se Zdeněk. "Ty písničky budou převážně romantické, takže jsme do fotek vnesli takový závan erotiky. Mně by tedy nevadilo, kdyby takhle vystupovala, ale nevím, jestli by to prošlo doma. Takže možná bude vystupovat v pytli," uzavřel s nadsázkou.

Reklama

Další články

Načítám