Hlavní obsah
Článek

Málokdo tušil, že zpěvačka Petra Peterová byla nejen vokalistou Petra Muka (†45), ale také jeho velkou láskou. Nyní, přesně pět let od jeho smrti, o vztahu s populárním zpěvákem promluvila. Není den, kdy by na něj nemyslela.

"Výročí je vždycky nové otevření starých ran. Člověk má vždycky pocit, že už jsou zahojené, ale zase se to nějak otevře. V mém srdci má navždy místo, to už nikdo nenahradí," řekla Super.cz Peterová. "Je to ztráta životní, je to ztráta vlastně člena rodiny," dodala skoro se slzami v očích.

Stále se prý ze smrti Petra nevzpamatovala. "Z toho se člověk nedostane nikdy, sedm a půl let jsme byli obden spolu, vzpomínám na něj každý den," dodala zpěvačka, která se po jeho smrti stáhla do ústraní a byla rozhodnutá přestat zpívat.

"Odešla jsem, téměř dva roky jsem nezpívala, ani to nešlo, s psychikou to zamávalo. Odešla jsem do úplně jiného oboru, ale zjistila jsem, že mi to chybí, a zase jsem se k muzice vrátila," dodala půvabná blondýnka, která má za sebou účinkování v hlavních rolích v muzikálech Bídníci a Noc na Karlštejně, nyní se připravuje na hlavní roli v muzikálu Děti ráje, který se od září bude hrát v brněnském Bobycentru, stále zpívá ve skupině Abba Stars a se Zdeňkem Hrubým (52) připravují společný projekt Gloria.

Reklama

Další články

Načítám