Hlavní obsah
Článek

Natáčení nového videoklipu k písni Není přístupná v Egyptě nebyla pro jeho protagonisty žádná dovolená. "Byl to už čtvrtý klip, který se podle mých písniček točil, a musím říct, že tenhle byl rozhodně nejnáročnější," řekl Super.cz autor hudby Zdeněk Style Hrubý (52), který romantickou baladu pro zpěváka Mariana Vojtka společně s Lou Fanánkem Hagenem napsal.

S režisérem, rapperem Raegem, Marianem Vojtkem (50) a modelkou Renatou Langmannovou (37) natáčeli ve čtyřicetistupňových teplotách v mnoha prostředích. O tom, že by se dostali k moři a řádili ve vlnách, si celé tři dny, kdy se intenzivně točilo, mohli nechat jenom zdát. "A to jsme si s sebou vzali věci na šnorchlování a těšili se na korály a barevné rybky," posteskli si.

"Ale myslím, že to stálo za to a snad se vše povedlo. Příští týden se začne stříhat a věřím, že nejpozději do konce roku uvidíte hotový videoklip. Renata i Marian byli skvělí, stejně jako režisér, tak už se sám těším na výsledek," dodal Zdeněk.

Teprve ve chvíli, kdy už bylo dotočeno a zbývalo posledních pár hodin do odletu zpět do Prahy, se pánové konečně svlékli do plavek a zařádili si ve vlnách. A protože se před natáčením Marian se Zdeňkem domluvili na společných tréninzích v tělocvičně, můžete porovnat, komu se podařilo na figuře lépe zamakat.

Reklama

Další články

Načítám