Hlavní obsah
Článek

Natáčení svého prvního videoklipu už má zpěvák Marian Vojtko (50) za sebou. Ještě v Egyptě, kde se točilo, se s námi podělil o první dojmy, jež na něm práce na klipu k písni, kterou mu složil Zdeněk Style Hrubý (52) a otextoval Lou Fanánek Hagen (57), zanechala.

"Točili jsme na krásných lokacích u moře, kde to bylo nádherné. Pak už ale přišly na řadu interiéry na pokojích nebo v recepci a musel jsem mít oblečený svetr, tak jsem se v tom vedru pořádně zapotil. Snažili jsme se a doufám, že to bude super. Bavily mne hlavně scény poznávání s mojí krásnou pokojskou Renatou Langmannovou (37)," řekl Super.cz.

Se svojí partnerkou se ovšem ve skutečnosti moc poznat nestihl, což jistě potěší jejího snoubence Ondřeje. "Byla tady s maminkou, vždycky se zmizely někam opalovat, tak jsme se potkávali jen u večeře. Je to ale docela hezká blondýna, jen bych ji musel trochu vykrmit haluškami, aby byla trochu krev a mlíko," smál se zpěvák, který si ale spolupráci s modelkou před kamerou nemohl vynachválit.

Protože se do klipu musel i líčit, zajímalo nás, jak se cítil s vrstvou šminek na tváři. "Jsem zvyklý se líčit z divadla, tak to pro mne není nic nového. Jen je poněkud ojedinělé se líčit, když je tady čtyřicet stupňů. Ale vizážista Pavel Kortan to zvládl super a vytvořil mi i pěkný ulízaný účes a každý mi tady říká, že bych se měl ostříhat," přiznal.

Protože k zastáncům radikálního zástřihu patříme i my, zaradovali jsme se, že do Prahy už Marian přiletí ostříhaný. "To není jen tak, musel bych se s někým vsadit, stejně jako to bylo s mým hubnutím," vymlouval se Marian. Nakonec jsme si ale na ostříhání plácli a naše reportáž je toho svědkem. Jen jsme zvědaví, jak dlouho budeme muset představitele Fantoma opery dál přesvědčovat, že by mu kratší sestřih opravdu víc slušel.

Reklama

Další články

Načítám