Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) poprvé ukázal vlasy, které si nechal před necelým měsícem transplantovat. Lékař mu do hlavy vpravil tisíc cibulek a zpěvák pečlivě čeká, až vlasy vyrostou. "Pečlivě vše sleduju, zatím to roste, tak doufám, že to poroste dál. Prý jich teď hodně i vypadne, ale pak znovu narostou úplně nové vlasy. Každou půlhodinu, když se poškrábu, tak jdu k zrcadlu a kontroluju," řekl Super.cz Vojtko.

"Když mi tak 900 štěpů zůstane, tak budu docela šťastný. Deset tisíc korun za tu stovku vlasů oželím," směje se Maroš, který stále nosí pokrývku hlavy a nechce vlasy ukázat. "Mám trému. Ještě stále se o to bojím. Mohl by mě někdo třeba plácnout, něco by se mohlo stát. Navíc to ještě není úplně hezké, ještě tam mám nějaké strupy," vysvětluje, a nakonec Super.cz přeci jen nové vlasy ukázal.

Zpěvák nevylučuje, že to nebyla jeho poslední návštěva lékaře. Byl na transplantaci podruhé a možná ne naposledy. "Když jsem byl na kontrole, pan doktor říkal, že do třetice všeho dobrého," usmívá se Marian, kterého čeká v září premiéra Fantoma opery, kde získal titulní roli.

"Jsem démonický vlasatý fantom, ale zezadu," směje se. "Fantom vlasy nepotřebuje. Všechny vlasy mu schová paruka. Po představení, když se svléknu a dám dolů make-up a paruku, tak budou ale čekat fanynky, zda přijdu vlasatý. Takže to má něco do sebe," uzavřel Vojtko na otevření prodejny, kam vyrazil s kamarádem, zpěvákem a skladatelem Zdeňkem Style Hrubým (52).

Reklama

Další články

Načítám