Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Reportérka Martina Jandová oslavila ve velkém stylu 44. narozeniny. Většina slavných přátel, kteří se na oslavě objevili, přáli Martině jediné. Aby po rozchodu s muzikantem Danem Dobiášem konečně našla správného chlapa a pořádnou lásku.

Marian Vojtko (51) navíc prozradil, že vnady Martiny nejsou přírodní. "Přál bych jí, aby zůstala takhle krásná, abychom se měli my chlapi na co dívat. Nosí krásné výstřihy, má to v nich pěkný. Podle mě nejsou její. Ale má je hezký, i když nejsou její," prozradil Super.cz s úsměvem Marian Vojtko.

"Upekl jsem jí vlastnoručně štrúdl. Popřál bych jí spokojenost s partnery, aby to už sedlo," řekl herec Zdeněk Podhůrský.

Také dcera Martiny Eliška, Leona Machálková (56) a Zdeněk Style Hrubý jí přejí nového muže. "Přála bych jí, aby se jí dařilo, drželo zdraví a štěstí a aby našla toho správného chlapa a hrozně moc lásky," dodala Eliška Jandová. "Ať už je opět brzy sudá, stejně jako její narozeniny. Vypadá báječně, je svěží, milá, dobrej člověk," doplnila ji Leona Machálková. "Hodně zdravíčka, pracovní úspěchy a fajnovýho chlapa, který by ji netrápil. To jí přeji nejvíc," uzavřel skladatel a zpěvák Zdeněk Style Hrubý (52).

Reklama

Další články

Načítám