Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák a skladatel Zdeněk Style Hrubý (52) utekl z mrazivého počasí do slunného Thajska. S přáteli vyrazil na ostrov Koh Phi Phi oslavit 50. narozeniny jednoho ze svých blízkých kamarádů. "Oslava to byla poměrně divoká, konkrétně oslavenec Leo si z ní moc nepamatuje," řekl Super.cz se smíchem Hrubý.

"Phi Phi bylo krásné, ale byl jsem překvapený, kolik zranění tam každý den musí v nemocnici řešit. V noci na párty na pláži se totálně namol turisté snaží vylézt na pět metrů vysoké kůly, takže jsem bohužel viděl i pár hodně nepěkných pádů a zřejmě i zlomený vaz. Jo a rvačka Thajek, které do sebe řežou jehlovými podpatky, byla taky moc pěkná. Nikdy jsem netušil, kolik krve může být po bitce podpatky do hlav," upřesnil Hrubý.

Dobrodružství si užil i na cestě na známou Maya Bay, kde se točil film Pláž. "Na ostrově plném opic jsme měli trošku respekt, tak jsme vše sledovali z lodi. Najednou se před námi na přídi zjevil obří samec a rozhodně to nevypadalo, že přišel na přátelskou návštěvu. Až dlouhý hák, který použil náš průvodce, ho zahnal," prozradil zpěvák.

Jinak si ale Zdeněk užíval především tři týdny klidu na ostrovech Koh Hai a Lanta. "Naprosto úžasný byl panenský ostrov Koh Hai. Nikde nikdo, jen palmy, jediný resort, písek jako mouka a tyrkysově modré moře. Vážně naprostá nádhera. Většinou trávím zimní dovolené v Karibiku, ale Thajsko mě uchvátilo. Určitě se chci příští rok zase vrátit," říká Zdeněk.

Podívejte se v naší fotogalerii, jak si zpěvák v Thajsku užíval a také na jeho sportem vypracované tělo v plavkách. Ani na dovolené nezahálel a denně cvičil.

"Od dětství sportuji a jsem vášnivým tenistou. Na kurtu se snažím trávit čas alespoň dvakrát týdně. Jinak se snažím pravidelně chodit do fitka. Abych nevyšel ze cviku, v Thajsku jsem si po ránu dělal pro pocit každý den pár kliků a sedů lehů," uzavřel Hrubý

Reklama

Další články

Načítám